For Evigt Volbeat Tribute

Onze passie is Volbeat!

Met snoeiharde riffs, swingende beats en herkenbare meezingers neemt de band het publiek mee in een authentieke Volbeat-beleving.

For Evigt Volbeat Tribute

Meezingers met snoeiharde riffs en swingende beats

In 2011 werd de band onder de naam ‘Volbeat Tribute’ in Waalwijk opgericht. Vijf muzikale vrienden wilden hun grote passie voor Volbeat aan het publiek laten horen. De bandleden zijn al heel lang fan van Volbeat en volgen de band op de voet.

Na een aantal succesvolle jaren met optredens door heel Nederland raakte de band in een stroomversnelling. Naast Nederland, speelde de band in België en Duitsland. Zowel de Nederlandse als Duitse Volbeat fanclub volgen de band inmiddels op de voet.

In 2015 speelde Volbeat Tribute onder andere in de Biebob in Vosselaar, de plek waar hun grote voorbeeld ook al eens op de planken stond. In 2016 tourde de band met de ‘Keep on Rockin in a Free World Shows’ en speelden zij onder andere in Dynamo Eindhoven, Gebouw-T Bergen op Zoom en Bibelot Dordrecht.

Volbeat Tribute voor altijd!
De nieuwe bandnaam For Evigt zegt alles!

In 2017 werd de bandnaam veranderd in “For Evigt Volbeat Tribute” want als het aan deze mannen ligt wordt de muziek van hun helden met trots en passie, ‘voor altijd’ door hen gespeeld.

Wat anderen zeggen over For Evigt Volbeat Tribute

Meet & greet met For Evigt Volbeat Tribute

0
Muzikanten
0
Voorbeeld
0+
Fans
0+
Shows

Met groot respect voor Volbeat!

Ons grote voorbeeld Volbeat, werd gevormd in 2001 nadat frontman Michael Poulsen zijn vorige band Dominus had verlaten. Hun stijl houdt het midden tussen heavy metal en rockabilly. Hun voornaamste invloeden zijn Elvis Presley, Johnny Cash en Metallica. For Evigt Volbeat Tribute speelt met passie de muziek van Volbeat als een ode aan onze helden, een tribute to Volbeat, live op het podium. Alle auteurs- en eigendomsrechten die rusten op de muziek, het trademark, het logo en de naam Volbeat behoren dan ook toe aan Volbeat.

Volbeat, keep up the good work because we just love it!
To our fans we say: please keep on supporting and buying the music of Volbeat!

Menu